marți, 4 mai 2010
by ileanandrei

Fusei aseara in club cu colegele de la serviciu. Iata cateva remarci:

1. Animatoarele din Bellagio ruleaza. As vrea sa fac un reportaj cu mulatra care a dansat ore intregi sa vad ce are in cap, care sunt aspiratiile unei fete ca ea si daca...ii place sa danseze atatea ore pe tocuri, unsa cu sclipici si cu o armata de barbati carora le curg balele.
2. Grupurile de 4 sau 5 tipi araboi au venit, FARA NICI CEA MAI MICA INDOIALA, la agatat, nu pentru ca vor sa se relaxeze dansand sambata seara. Stay away from them!!! Chiar si asa inabordabila cum sunt, am obtinut o invitatie la cina de la un turc/tatar/arab si un grec mi a cantat “shacadam shacadam” la ureche juma suit pe mine. Anyway preuspun ca asta au patit 50 la suta dintre fetele din club.
3. 99 la suta din oamenii de acolo se gandesc la sex. Fii fara dubii!
4. O tipa grasa e naspa chiar si cand e gatita si fardata si coafata si oricum. Grasimea urateste prea mult o femeie.
5. Chiar daca se inscrie printre cluburile scumpe si de fite (o apa plata e 10 lei), as vrea sa stiu cum arata for real un club scump. Nush, poate am fost prea deranjata de MC-ul care avea vesta de SWAT dar pantofi cu botul lung de coca.
6. Inca un punct il dedic animatoarelor  ce abdomene, ce muschi, ce gambe. Pe langa ele, animatoarele din Twice sunt niste taranci grase si deprimante.
7. Daca esti fata, nu te incurca cu nici un tip cunoscut in club. Am patit-o pe pielea mea acum vreun an.  In cazul in care esti baiat, fa-ti o prietena si mergi cu ea in club ) oricum, nici in sala Bibliotecii Nationale nu cred ca o sa cunosc vreun print.

Hm, aveam mai multe in cap aseara dar s-au evaporat intre timp.

Comments

Leave a Reply